
دايما مقوياني وواقفة في ضهري وفخور اني بشتغل معاكي
حرص الفنان طه دسوقي على توجيه رسالة شكرا ومحبة وامتنان لزوجته على وقوفها بجانبه في السراء والضراء وتصديقها لحلمه وتحقيق جزء منهم سويا وذلك في منشور على حسابها الرسمي بموقع تبادل الصور والفيديوهات انستجرام.
طه دسوقي يوجه رسالة شكر وامتنان لزوجته
وقال طه دسوقي في منشور رصده موقع تحيا مصر على حسابه الرسمي بموقع تبادل الصور والفيديوهات انستجرام: “من ٧ سنين بالظبط يوم ٢٢/٤/٢٠١٩ قعدت معاكي في كافيه وقعدنا نشخبط في ورقة كده وقولتلك على حلم عندي مكانش منطقي حتى ليا وانا بقوله ساعتها وانتي من ساعتها ولحد النهاردة بتقوليلي انه سهل يحصل، و دلوقتي بعد ٧ سنين بنحققه مع بعض وانتي عند وعدك وعند كلامك انه هييجي يوم ويحصل.

وتابع طه دسوقي حديثه: شكرا انك ولا مره حسستيني ان اللي أنا بحلم بيه صعب شكرا انك دايما مقوياني وواقفة في ضهري ومصدقاني حتى لو كل الدنيا مخوفاني من اللي في دماغي بتبقي انتي اكثر واحدة واقفة معايا، شكرا ان عمرك ما استخسرتي فيا معلومة او مساعدة فخور بيكي وبتعلم من اخلاصك وصدقك وفخور اني بشتغل معاكي شكرا على كونك شريكتي وزوجتي وصديقتي وشكرا في كل ده على كونك انتي .. ربنا يديمك عليا نعمة ويحفظك ويحلي ايامك ولياليكي.
آخر أعمال طه دسوقي
جدير بالذكر أنه يعد فيلم السادة الأفاضل واحد من أعمال طه دسوقي السينمائية التي عرضت في 2025، ويعد محطة مختلفة في اختياراته لأنه يجمع بين الطابع الاجتماعي والأداء التمثيلي المركب بعيدا عن الكوميديا الخالصة التي ارتبط بها في بداياته.

وجسد طه دسوقي في السادة الأفاضل شخصية جوهري الدمشيطي بأسلوب يجمع بين الجدية وخفة الظل المعتادة في أدائه، لكن مع تركيز أكبر على الجوانب النفسية والانفعالية للشخصية بعيدا عن الإفيه المباشر.
تفاصيل فيلم السادة الافاضل
تدور أحداث الفيلم بعد وفاة الأب جلال، حيث تنهار حياة عائلة أبو الفضل الهادئة. يجد الابن الأكبر طارق نفسه مسؤولا عن كل شيء وسط ديون الأب المتراكمة، بينما يعود حجازي من القاهرة ليكتشف أن التعامل مع مرضاه أسهل بكثير من التعامل مع أسرته. تتعقد الأمور أكثر مع ظهور رجل غامض يدعى سمير إيطاليا يطالب العائلة بمبلغ مالي كبير، وبين الديون وتحف أثرية مشبوهة، تتحول محاولات الأخوين للإصلاح إلى سلسلة من المفارقات الكوميدية والمواقف غير المتوقعة التي تكشف خبايا العائلة.
ويضم فيلم السادة الأفاضل مجموعة كبيرة من النجوم على رأسهم محمد ممدوح، وطه دسوقي الذي يجسد شخصية جوهري الدمشيطي، ومحمد شاهين، وأشرف عبد الباقي، وبيومي فؤاد، وانتصار، وناهد السباعي، وهنادي مهنا، وإسماعيل فرغلي، وحنان سليمان، ودنيا ماهر، وعلي صبحي، وميشيل ميلاد.
: دايما مقوياني وواقفة في ضهري وفخور اني بشتغل معاكي
